Marc Jacobs ring

Ikke-udsalgsshopping

Ikke-udsalgsshopping

Jeg synes virkelig ikke, at udsalget er specielt godt indtil videre. Synes i? Jeg synes især butikkerne er fedtede med procenterne – den skal altså op på min. 50% udsalg ellers er det sgu ikke rigtigt udsalg. Og samtidigt er alle de ting jeg er interesseret i ikke sat ned (eller er kun sat 20-30% ned, ikke nok!). Mega træls. Derfor er det indtil nu kun blevet til to små ting på udsalg – til en samlet pris på under 100 kr (dem skal i nok få at se senere). Tilgengæld har jeg fået købt lidt på ASOS til fuld pris. Jeg fik gavekort til ASOS i julegave (altid et kæmpe hit hos mig), så jeg skulle ikke af med helt så meget igen. Jeg købte både den korte blomsterede sweater og den røde nederdel her på billedet. Jeg har tænkt mig at bruge dem hver for sig – og sammen.

Blusen kan findes HER og nederdelen HER.

Forresten så var vi nede igen igår mht vores 7 blogs. Vi er igang med at flytte servere nu, da vi ikke synes det er holdbart at vi crasher for 3. gang på en måned. Så tak for jeres tålmodighed og vi håber ikke vi crasher igen!

15 kommentarer

  • Er vild med blusen, den er rigtig fin og kan både dresses op og ned 🙂 Glæder mig til at se dig i den !

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har det på helt samme måde, det har godt nok være begrænset med køb indtil videre.. Vi må bare vente til butikkerne sænker priserne ordentligt i slutspurten…

    Sødt outfit 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kamilla

    Jeg har det lige modsat.. Plejer ikke at være særlig god til at udsalgsshoppe – kæmpe bunker af tøj som man skal kæmpe sig igennem! Men i år har jeg fået købt en masse godt tøj, som jeg har manglet eller havde udset tidligere, men ikke købt.
    Så det er fantastisk – og alt sammen til 50 % eller mere..

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Virkelig?! Så må du da gerne dele hvor du finder alle de fede ting henne 🙂 Jeg kan ikke finde noget godt på udsalg – alt det jeg sukker efter er stadig til fuld pris 🙁

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Man kan finde enormt mange gode udsalgsvarer på nettet, f.eks. ASOS, men når jeg går rundt inde i byen og tjekker butikkernes udvalg, så er der bare intet, der er værd at hive med hjem.
    Det er lidt skuffende, selvom jeg ikke har penge at bruge 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Ja, det er helt klart webshops’ne der har de bedste udsalg. De fysiske butikker er virkelig fedtede med procenterne. Der er dog enkelte, hvor de fysiske butikker er bedre – fx. et H&Ms og Gina Tricots udsalg bedre i butikkerne end på deres webshops.

      Men ASOS er også fedtede stadig – der er flere ting jeg har kigget på i måneder der kun er blevet sat få pund ned eller slet ikke er blevet sat ned. Har kun købt en natkjole på udsalg hos ASOS.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Stine

      Jeg har faktisk en teori om, at butikker ville få solgt mere, hvis de startede med et ordentligt brag og sætte alt ned med 50-70 %

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Det tror jeg du har helt ret i!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

    Helt enig- synes også at udsalg er lig min. 50%

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Benedikte

    jaaa Odense udsalg totally sucks…….
    har dog købt den røde blondekjole som du tippede om (30% i topshop i magasin) – den er nu ret fin selvom den “rigtige” er flottere. 🙂
    Håber at bloggen snart er rigtigt på plads igen 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • 30% er også okay, hvis man gerne ville have den alligevel 😉 Men ja, generelt tror jeg udsalget er nederen alle steder – ikke kun Odense.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Marc Jacobs ring