Milano

Gift for babysister: grey backpack

Gift for babysister: grey backpack

Som jeg fortalte igår, så er jeg i KBH denne weekend. Ankom igår og bliver til på søndag. I dag er det min lillesøsters 24 års fødselsdag, så hendes kæreste og jeg vækkede hende i morges med morgenmad og gaver. Det var dog ret tidligt, så da hendes kæreste smuttede på arbejde, så snuppede vi lige en 2 timer mere. Eftermiddagen er hovedsageligt blevet brugt inde på Strøget, hvor frokosten stod på bagels og efterfølgende snuppede vi lige et par makroner fra La Glace (min søster fortalte hun aldrig havde prøvet makroner, så det besluttede jeg lige der skulle laves om på). Må dog indrømme, at dem jeg har prøvet i Odense faktisk er bedre. Bagefter fik vi shoppet lidt. Jeg fandt et par labre killer heels i Zara (dem skal i nok få at se) og min søster fandt en super lækker og meget Jackie O’-agtig sommerjakke fra H&M Trend. Vi købte også begge to lidt småting i Gina Tricot. Nu er vi hjemme hos dem igen og skal til at gøre os klar til festen i aften. Jeg har besluttet at Ganni kjolen endelig får sin debut i aften.

Hov, jeg glemte helt at fortælle hvad jeg har givet hende. Hun ønskede sig denne rygsæk fra ASOS, så den har hun fået 🙂 Hun blev super glad. I kan finde den HER.

bloglovin

8 kommentarer

  • Katrine

    Det lyder da som en skøn weekend oven på din eksamen 🙂 Hvor køber du makroner i Odense? Jeg har nemlig heller aldrig smagt det – og det skal der også laves om på!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Man kan få makroner i Odense hos Odense Chokoladehus. Det ligger i Nørregade 33. De koster vist 9 kroner pr stk og min favorit er den med pistacie!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Yeah for makroner fra Odense Chokoladehus! Mmm.. Jeg er liiige kommet hjem fra 14 timers intensiv eventarbejde,.. er så færdig. Håber I nyder det derovre!

    Iøvrigt: Hår og makeupstyling for alle os, der skulle arbejder var Lady Gaga tema! Tænkte på dig, da vi alle havde de vildeste parykker og makeup på 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Ja, de var virkelig gode dem i gav os. Især den med pistacie!
      Åhhh det lyder jo som om det job var som skabt til mig. Jeg er stadig bitter!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sikke en fin gave 🙂 Nyd København, her er deeeeeeeejligt, forsøger at overtale min søster som er flyttet til Odense, om at flytte tilbage, hun er absolut ikke enig..

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amanda

    Det lyder som en god dag i har haft.
    og god fødselsdag for hende 🙂
    godt ganni kjolen får sin debut, den er rigtig pæn til dig.
    og sikke en fed taske du har givet din lillesøster.
    Fortsat rigtig god aften! 🙂
    xoxo

    http://amandasandcinternational.blogspot.com
    http://asc-styleflavors.blogspot.com

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Milano