Zara nude taske

Primark accessories

Primark accessoriesPrimark accessoriesPrimark accessories

Så runder vi lige mine Primark køb fra Barcelona af med dette indlæg. Udover den skønne buksedragt , så fik jeg også købt lidt blandede accessories. Jeg havde jo egentlig troet, at jeg skulle ned og fylde min kuffert med deres perfekte flats, men jeg kunne kun finde et par i hele butikken i min størrelse. ET par?! Fuck det var bittert. Men fine og nude var de og de kostede kun 4 euro (omkring 30 kroner). Åndsvagt billigt. Den lille leo taske kunne jeg ikke stå for. Den er måske ikke af verdens bedste kvalitet, men jeg er vild med printet og størrelsen – og til 5 euro (omkring 40 kroner), så var der ikke så meget at overveje.
De koral farvede øreringe tænkte jeg ville være fine sammen med en nice tan til sommer og til 3 euro (omkring en 20er) røg de også ned i kurven uden nærmere overvejelse. Perlekæden røg også med, da den vil være perfekt til mit outfit til min fødselsdagfest, hvor der er Mad Men tema. Og den kostede 2 euro – seriøst? 2 euro?!

Jeg er forresten i København, til jer der måske ikke følger mig på facebook eller twitter . Det var lidt spontant, men jeg havde plus på kontoen og søde bloggerpige fra topbaren øverst der lokkede med en hyggelig aften igår på BioMio. I dag skal jeg bare hygge med min gode veninde Kat og senere smutter jeg hjem til Odense igen.

9 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Zara nude taske