Outfit of the day #118

H&M Conscious – i morgen!

H&M Conscious - i morgen!

Jeg vil bare lige minde jer om, at H&Ms CONSCIOUS kollektion kommer i morgen i ALLE H&M butikker i landet. Jeg spottede allerede lidt af den her i Odense, da jeg var i H&M i mandags, men det var de ret basic ting (mest toppe/bluser) som de havde fået. Alle de fine kjoler var der slet ikke endnu. Da jeg for noget tid siden skrev om kollektionen, da var jeg selv mest til den fine kjole med guld brokade. Men jeg har ændret mening siden og nu er jeg egentlig mest til den med de lange blonde ærmer. Tænker den ville være fin til sommer med brune armer og brune ben. Den skulle koste 349 kroner, hvilket er okay hvis den ikke ser for cheap ud i virkeligheden. Jeg overvejer ihvertfald at smutte forbi H&M i morgen og rage lidt – men det skal være inden den royalebarnedåb går i gang, fordi der skal jeg sidde klar. Jeg synes, at kongehuset er hyggeligt og jeg er drøn nysgerrig efter hvad tvillingerne skal hedde. Jeg har slet ingen ideer denne gang.

I kan se flere billeder, priser og info HER. Skal i ha’ noget i morgen?

21 kommentarer

  • Christina

    Åhh jeg er glad for at høre, at de trods alt ikke har tyvstartet med kjolerne i Odense endnu – var ved at blive pænt presset fordi flere skriver, at de har set det i butikkerne allerede – jeg har planer om en tur i Rosengårdscenteret i morgen aften (jeg har en teori om, at der er bedre chancer, selvom jeg aldrig kommer der?) for at hapse kjolen med blondeærmer og så enten Kias blazer eller den anden hvide, så jeg håber godt nok ikke, at de har hængt det frem endnu derude 🙂 Om ikke andet kan det være, jeg er heldig at få lidt til datteren, men mor kommer altså først 😉
    God jagt!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • MD

      Har lige været i Rosen og i Vestergade, mange af tingene er allerede kommet, både til kvinder og børn. Men jeg kender en der arbejder der inde, og hun siger resten kommer i morgen. Men mange ting var allerede hapset, snuppede en top som hang alene tilbage – for dårligt af H&M! ;-(

      Måske skulle man bare handle over nettet? Er der nogen der ved hvad tid det bliver frigivet online – imorgen?

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Det plejer at være omkring en kl 08-tiden at tingene udkommer på webshoppen, men jeg ved det ikke 100% da jeg aldrig benytter mig at webshoppen.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har set en stropløs kjole fra kollektionen både i centret og inde i byen og hvis det ikke var fordi, at jeg både har gang i et vægttab og intet at bruge kjolen til lige pt., så var den kommet med mig hjem.
    Så de har tyvstartet i Odense, men tingene har været gemt lidt væk – så jeg faldt kun over dem, fordi jeg kunne huske dem fra kollektionssiden.
    Prøvede dog den hvide halterneckkjole og den er lige mig, men den er desværre helt enorm over ryggen i 42 og jeg kunne passe den over barmen, selvom jeg er en 44 der hos H&M i faste materialer.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • I mandags havde de kun tyvstartet med de mest basic ting (inde i byen, that is) og jeg spurgte en af de ansatte inde i Vestergade, hvornår resten kom og der svarede hun først i morgen. Men kom selvfølgelig ikke svare på om de har hængt noget ud igår eller i dag. Spottede du den hvide kjole med blondeærmerne som der er her på billedet?

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • hov, kom = kan

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Jeg så disse ting allerede i lørdags, men de hang som sagt let skjult, udsalgsstativerne tog al opmærksomheden.

      Nej, den kjole har jeg ikke set – den vil jeg nemlig også selv lure lidt nærmere på :p

      Synes at de ting jeg har set, er pænere end de fremstår på billederne, hvilket er en positiv ting.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

    Jeg har bud på prinsessens navn; Sophie, Sophia eller Victoria :p

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg hører altså også grumme rygter om, at alle tingene i dag er kommet i butikkerne og er blevet revet væk! Jeg synes godt nok, at det er svinsk af H&M at gøre sådan noget.. Det er sgu ikke lige måden at tiltrække kunder på.. Dårlig service efter min mening! Øv øv..

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeanette

    Jeg skyndte mig ned i H&M i dag (i Århus dog) for at lede efter den hvide blazer uden det der halløj ved kanterne, men den var ikke fremme endnu.. Spurgte personalet og fik af vide at det kun var de basic ting, som var fremme og at resten først vil komme i morgen.. Jeg var nemlig også ved at blive helt arrig da jeg læste på flere blogs at tingene allerede var fremme!
    Så nu må jeg jo derned igen i morgen 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lo

    Uhh jeg håber de har den smukke kjole med den dybe udskæring, i morgen i Århus 🙂 Glæder mig så meget til at se kjolerne in real life ..

    – Lo

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åh, kjolen nederst til højre, den med bustier-top, er simpelthen noget af det smukkeste jeg længe har set. Den vil jeg afgjort kigge efter imorgen i Rosengårdscentret.
    Og hvor gør det mig dog bare sur, at læse og høre at de allerede har solgt ud af kollektionen flere steder. Det kan man da ikke?! Virkelig dårligt af H&M.. Suk.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • de kommer da til at hedde Mathilde/Mathilda og William.. 😛 så ved jeg ikke med de andre navne.. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Ja, Mathilda er det mange der tror! Jeg har stadig ingen idé. Jeg tror at de overrasker med minimum et af navnene.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • i liked the initial things i saw in the collection, but i can honestly say, im liking these more and it makes me more apt to buy something from it!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sandra

    Jeg ville gerne have kigget nærmere på shorts’ne, men de havde dem ikke i min H&M, og de er ikke online, øv!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Celi

    Hej
    Hvis du med “kjole med guld brokade” mener den kjole helt til venstre i billedet, så må jeg nok skuffe dig, for sådan som jeg har forstået det, så kommer den slet ikke til DK. Meget øv, da jeg selv er synes den er super smuk. Kan fortælle, at det kun er bestemte kampagnevarer, som fx bliver vist på annoncer og TV, der først kom i butik i torsdags, ellers måtte de andre Conscious varer godt komme i butik… så der er altså ikke nogle H&M’er der har tyvstartet 🙂

    Hilsen fra H&M-pigen 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #118