Mad Men Style - Betty

Nyklippet og ny shampoo

Nyklippet og ny shampoo

Jeg var godt nok lidt træt da mit vækkeur ringede i morges, men jeg stod med glæde op, da jeg skulle til frisøren og klippes. Jeg tror det er over 4 måneder siden jeg sidst er blevet klippet, så det trængte VIRKELIG. Det er ikke sket noget vildt – har bare fået klippet spidser og få en smule etager i igen, men det er ikke nogen kæmpe ændring. På vejen hjem gik hjem forbi BeautyCos i Klaregade som sælger gode hårprodukter til rimlig voldsomt billige priser. Jeg kiggede lige ind for at se om de skulle ha’ min ynglings shampoo… og sørme så! Endda i 1-liters størrelser! 219 kroner for en liter shampoo som normalt koster 175 kr for 275 ml… der er ikke så meget at overveje, vel? Det er Label M’s “Honey & Oat” serie som seriøst er det bedste jeg nogensinde har prøvet. Go home Redken, Kevin Murphy og Kerastase (især Redken kunne mit hår virkelig ikke lide) – det her er bare den bedste shampoo der findes. Og så dufter den FANTASTISK!

Just got a haircut today and on the way home I bought my favourite shampoo and conditioner! It’s from Label M and it smells amazing! My hair loves it!

bloglovin

11 kommentarer

  • Julie

    Sikke et kup! Jeg er blevet anbefalet at købe Redken af min frisør (de har jo sjovt nok deres (provisions)favoritter, hmm…), så vil lige høre dig hvad det er der gør Label M så meget bedre end redken? Tak, Julie

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Det kan jeg desværre ikke svarer dig på… men jeg kan fortælle hvad forskellen var for mit hår på Redken og Label M. Fra Redken har jeg prøvet 2 – en der gav extra fugt og en til blondhår. Begge duftede godt, men jeg fik ekstremt tør hovedbund og knast tørt hår af dem begge (men mest af den der faktisk var til at give extra fugt til håret). Det resulterede bla i nogle småt-sår i hovedbunden og efter det smed jeg resten ud. Label M gør mit hår silkeblød uden at klaske, det skinner og fylder samtidigt mere. Det er nemmere at sætte og jeg kan gå flere dage end jeg kan med andre produkter uden at vaske hår (kan nogle gange gå 4 dage uden at vaske hår med Label M – uden mit hår er fedtet!). Hud – og hårprodukter er selvfølgelig en ret individuel ting, da vi alle sammen ikke har samme hårtype, hårfarve og hovedbund. Så det her er jo bare hvad min krop reagerer på. Ved ikke om det er til noget hjælp? 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

    I allerhøjeste grad – tusinde tak for så fyldestgørende svar!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • I wish I could try this shampoo/conditioner. I have used Redken in the past and it has not done well with my hair. True, the effects it gave (like “ALL SOFT” or “MOISTURE”) did their thing, but almost too extreme. Like the moisture shampoo caused TOO much moisture in my hair…etc. I discovered my hair could not handle “sulfates”. So, now I only use organic shampoos and I LOVE IT. Redken has sulfates.

    Speaking of hair cuts…I have one on Sunday! I havent had it trimmed in like 4 months too!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Yeah, I had problems with the sulfates too!! Never going back to Redken going. Don’t you think you can find Label M i the USA? It’s Tony & Guy who’s behind the label.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tror lige jeg skal forbi Beauty Cos når jeg lander i Odense igen, mangler nemlig en god shampoo 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

    det er altid lækkert med billige hårproduktet! Jeg bruger også oat and honey godt nok fra tigi.. det er virkelig den bedste kombination!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • […] til denne mail istedet sabrina.drevsfeldt@gmail.com da hun har problemer med den der først stod i indlægget igår. Mange […]

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mad Men Style - Betty