Outfit of the day #146

TILBAGEBLIK: September 2010

TILBAGEBLIK: September 2010

Jaaaa, så kom jeg endelig up-to-date med “Tilbageblik”. Denne gang er vi (logisk nok) nået til september 2010. En måned der i den grad var præget af indflytning i vores nye lejlighed (og udflytning fra den gamle). Det var virkelig rart, at gå fra 65 kvm til 100 kvm (fra 2 værs til 4 værs). Desuden var der masser af festlige begivenheder i samme måneder fx: bryllup og 10 års reunion med min gamle folkeskole. Og så satte et sæt af vores venner startskudet for babyboom i vores omgangskreds – which is still ongoing. Her et år efter er omgangskredsen 2 smukke babyer (begge prinsesser) rigere og der er to babyer mere på vej indenfor de næste 6 måneder (endnu en pige og den sidste ved man endnu ikke hvad er).
Er i forresten glade for, at jeg de sidste par måneder har tilføjet lidt extra outfits nede i bunden af Tilbageblik’s-indlæggene? Det var i nemlig en del der efterspurgte 🙂

I September 2010:

… besøgte jeg IKEA alt for meget
… var månedens køb bla.: Mango kjole, dobbelt ring fra ASOS, Essie’s “Sew Psyched”, draperet skjorte fra Gina Tricot, grå ruskinds flats fra Primark, rosa kabelstrik fra Gina Tricot og Essie’s “Velvet Voyeur”.
… opdagede jeg for første gang Café Chino! Og må indrømme, at der siden har været trækninger derfra på min konto hver måned.
… følte jeg mig rodløs… der var jeg virkelig ikke på toppen.
… var jeg som nævnt til 10 års reunion med min folkeskoleklasse. Fuck det var sjovt!
… var jeg til Gina Tricot event i Kbh, hvor vi fik et sneak-peek på den (dengang) upcoming Gina Tricot Exclusive kollektion der kom senere på året.
tapserede jeg ende-væg i stuen og spiste banankage sammen med min far. Elsker stadig det tapet!
… stiftede jeg for første gang bekendtskab med serien Mad Men og har været hooked lige siden (kom så snart med den sæson 5!!).
… lavede jeg 1. del af min guide til hjemmelavet sushi.
… uploadede jeg den første video af mig selv. Dog ikke en traditionel videoblog, men istedet en lille video fra Cypern (vores ferie).
… fik jeg lidt fine gaver. Tokyo Jane sendte mig fine armbånd!
… bagte jeg en lækker brownie med valnødder.
… sluttede jeg måneden af med nogle af vores gode venners bryllup, hvor Hr. Kæreste viede dem, de offentliggøre at der også var baby på vej og jeg greb brudebuketten (det sidste var Hr. Kæreste ikke så tilfreds med).

Looking back on september 2010. A month where we moved into our new apartment, went to our friends wedding and I had 10 year reunion with my class from elementry school.

Outfit September 2010:
TILBAGEBLIK: September 2010

25 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #146