✕
Nivea Pure & Natural anmeldelse

Asos rabatkode & Bordeux jeans

Asos rabatkode & Bordeux jeans

Endelig fik jeg købt mig et par bordeux røde jeans! Det har jeg jo ævlet om flere gange 😉 Men da jeg igår fandt en 20% rabatkode til ASOS’ egne varer, så kunne jeg ikke lade være. Det blev disse som både har den farve og pasform jeg gerne ville have. Jeg har allerede SÅ mange stylingsideer og outfits, hvor jeg kan se at de vil være brugbare. De koster £35 (£28 med rabatkoden) og fås lige HER.
Husk altid at lade være med at ændre prisen til danske kroner på ASOS. I sparer lidt ved at lade prisen stå i pund.
Eksempel: Disse jeans koster £35, som ifølge dagens kurs svarer til ca. 302 kroner. Hvis i ændrer prisen på webshoppen til danske kroner, så beder de om 334 kr. Dvs i kan spare 32 kroner bare ved at lade prisen være på britiske pund.

Rabatkoden hedder forresten HAPPYLFW og giver 20% på ASOS’s egne varer der ikke i forvejen er nedsat. Jeg har søgt lidt og jeg har ikke kunne finde ud af hvornår den udløber, så jeg råder jer bare til at bruge den med det samme. Dog står koden for “Happy London Fashion Week”, så mon ikke den virker lige så længe London Fashion week kører?

Iøvrigt skal valgaftenen tilbringes på sofaen alene (dog med en masse guf og tv’et kørende). Hvis i vil vide mere, så kan i se på bloggens facebookside HER. Der er der en status med en laaaaaang debat og beskrivelse af intrigerne.

I just bought these bordeux jeans from ASOS. The discount code HAPPYLFW takes 20% off ASOS’ own line (not including items already on sale).

20 kommentarer

  • Signe

    SĂ„ vidt jeg ved, sĂ„ gjaldt den til klokken 18 igĂ„r, men nu ved jeg ikke hvornĂ„r du kĂžbte jeans’ne? De er ihvertfald lĂŠkre, jeg er selv pĂ„ udkig efter et par, jeg har det bare svĂŠrt med at kĂžbe bukser pĂ„ nettet… HĂ„ber de er lĂŠkre, dem du har fĂ„et fingrene i her. 🙂 Brugte selv rabatkoden til en hvid basis t-shirt. Fra omkring 95,- til 75,- efter de 20%, sĂ„ gik det lige. 😀

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Frederikke NĂžrgaard

    De er rigtig fede, jeg er vild med den bordeux farve. Jeg var selv inde og prþve et rigtig fedt bordeux par flþjlsbukser i H&M 🙂 Og tak for tippet!

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Uh, jeg hĂ„ber stadig koden virker 🙂
    Det er altid lidt hyggeligt at sidde alene pĂ„ sofaen med guf, selvom man kan fĂžle sig en smule slatten og ensom 😉

    knus, Marie fra http://www.nemesisbabe.blogspot.com

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
    • Hehe ja, sĂ„ er netshopping perfekt 😉 Simone ovenover brugte den for nogle timer siden og der virkede den stadig 🙂

      Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Camilla Jeanette

    Jeg hÄber virkelig de kommer til at sidde super pÄ dig. De ville aldrig sÊlge til mig. PÄ modellen sidder de sÄ dÄrligt. FÄr det helt dÄrligt over, at de sÊtter sÄdan et billede pÄ. Og sÄ inkl en trussekant. Ej, det kan de gÞre bedre.

    Men fed farve, og fedt du tþr springe ud i det 😀

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
    • Hehe ja den trussekant lagde jeg ogsĂ„ godt mĂŠrke til med! Og sĂ„ de sko ogsĂ„… de er vildt grimme og passer virkelig ikke sĂŠrlig godt til resten af outfittet.

      Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Christina

    Kan ikke fĂ„ linket til din fb side til at virke 🙁 ville gerne ind og like og lure!

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
    • Det var da underligt? Det virker fint her nĂ„r jeg trykker pĂ„ linket. Der er ogsĂ„ flere andre lĂŠsere der har fundet derind idag, sĂ„ prĂžve evt igen 🙂

      Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • KĂŠre Jeanett.
    Jeg skal snart en tur til Odense, og vil hĂžrer om du kunne vĂŠre rar at anbefalde mig nogle ting jeg skal se?
    Helst nogle butikker, genbrugser, cafer og den slags, men vil rigtig gerne hĂžrer hvad du synes jeg skal lave/se. Hvis du fĂ„r tid det til selvfĂžlgelig, det virker som om du har ret travlt 🙂
    //Sine

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
    • Mht shopping vil jeg bare anbefale dig at shoppe inde i gĂ„gaden – og tjek gerne de mindre sidegader. Genbrugser kan jeg ikke komme med de vilde anbefalinger til. Det er ikke min stĂŠrke side. Og mad der synes jeg du skal holde Ăžje med min “Odense Guide” oppe Ăžverst i menuen. Der er allerede et bud pĂ„ et lĂŠkkert sted at spise frokost under “Restauranter” 🙂 HvornĂ„r skal du til Odense? 🙂
      Og rigtig god tur!

      Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
    • Tak for du gad svare 🙂
      Jeg har fÄet et gavekort af min veninde til sÄdan en hotel overnatning + morgenmad og aftensmad, og regner lidt med at fÄ det brugt her inden december. Tak igen, og hvis du kommer pÄ noget ellers sÄ sig endelig til!!
      //Sine

      Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
    • Åhh inden december skal jeg nok nĂ„ at komme med nogle gode bud pĂ„ flere mad steder 😉 Og sĂžd veninde du har!

      Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Line Waldemar

    Hej Jeanett 🙂 Hvor er de bare rigtig lĂŠkre de jeans. Overvejer lidt selv, om jeg skal snuppe et par. MĂ„ man spĂžrge, hvilken stĂžrrelse du bestilte? Vi er nemlig nogenlunde samme str. :))
    Ha’ det godt.
    – Line 😀

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
    • Det mĂ„ du da gerne 🙂 Jeg har bestilt et par i str UK12, men har ikke fĂ„et dem endnu, sĂ„ kan ikke svare pĂ„ om de passer. Men jeg plejer at vĂŠre en UK12 i deres bukser 🙂

      Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Line Waldemar

    Super, tak skal du have 🙂 God valgaften!

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. KrĂŠvede felter er markeret med *

 

NĂŠste indlĂŠg

Nivea Pure & Natural anmeldelse